miércoles, 31 de julio de 2019

QUATRE JUTGES DE DOS JUTJATS

L.última entrada es va titular "Quan et diuen "tenim sentència"" i avui, just dos anys i quatre mesos després, se'n podria fer una altra exactament amb el mateix títol.

Com es deu sentir algú que ha perdut TRES demandes? Podríem empatitzar però, sincerament, no volem fer-ho.
Com es deu sentir algú que ha guanyat les TRES demandes que, de moment, ha interposat contra l'Ajuntament de Riells i Viabrea? En aquest cas no cal empatitzar per què es pot explicar: felicitat absoluta.

Et truquen, t'ho comuniquen, tornes a trucar a tothom (com fa dos anys), tornes a riure i tornes a plorar.
Per què d'aquests plors si hem guanyat? Perquè si, perquè tot allò que portem arrossegant  des de fa quatre anys, ha de sortir; perquè tampoc t'acabes de creure que has guanyat.
Guanyat, guanyat, guanyat... t'ho has de repetir fins a mil vegades perquè no t'ho creus...i no per falta de raó sinó per ser conscients de com funciona tot.

Ara que queda? Esperar que  l'excel·lentíssim equip de govern, entri en raó i faci les coses com els ha dit la justicia que han de fer.
Sabem que això és complicat, ja que tot  aquest assumpte s'ha convertit en quelcom personal, d'odi, d'ells cap a nosaltres, però a nosaltres poc ens importa. Ells sabran que han de fer.
Si volen seguir lluitant, seguirem, que no ho dubtin, però ara, nosaltres, els mirem des de dalt. Per fi!!!

I ja per acabar, tres jutges Sr. Alcalde... Tres jutges del TSJ i una jutgessa en Primera Instància (a vostè que tant li agrada  sobrevalorar als primers i infravalorar a la segona). Quatre jutges ens han donat la raó perquè la tenim. Res més a dir

Als que hi éreu, hi sou i hi sereu, només us podem tornar a donar les gràcies i assegurar-vos que nosaltres també hi érem, hi som i hi serem. Ara i sempre

Una abraçada i enhorabona a totes!!!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario