viernes, 31 de marzo de 2017

QUAN ET DIUEN "TENIM SENTENCIA"

Sona el telèfon i veus que és el teu advocat i sense cap preàmbul et diu "Ja tenim sentència"... el món queda aturat.
No hi ha cap tipus de reacció (ni salts d'alegria, ni plors...) només uns nervis difícils de controlar que se't posen a l'estómac.

En un espai molt breu de temps, fas balanç de tot el que ha passat, com has arribat fins aquí, que has fet, a qui has conegut, tot el que has après.

Quan saps el que diu aquesta sentènciapasses a valorar coses que abans no tenien cap importància i en canvi, deixes de donar valor a allò que semblava el motiu principal per haver interposat la demanda.

Tot allò material queda en un segon pla i només tens ganes de donar les gràcies a tothom qui t'ha acompanyat en aquest (llarg) camí i comences a pensar en aquesta gent i veus que la llista és molt més llarga del que en un principi et podies pensar: familiars, amics, professionals, nous amics...
Comences a trucar i la satisfacció augmenta en un 200%. S'ho mereixen, ens ho mereixem!!

El pensament també recorda als que et van girar l'esquena però ràpid els oblida perquè no formen part del moment.

Nomes podem dir, de moment, que estem molt agraïdes per tot el que hem après, per tot el que ens heu ensenyat que, al final, no és altra cosa que a creure en nosaltres i aprendre a ser fortes.

Us demanem disculpes perque aquesta, potser no és l'entrada al blog més preparada i estudiada però si us assegurem que és l'entrada més directa del cap al teclat. 
Simplement hem plasmat els nostres sentiments en un moment on et truca l'advocat i et diu "Ja tenim sentencia"

#HiEremHiSomHiSerem
#Gracies #MilGracies

2 comentarios:

  1. Enhorabona guapes!!! Us ho mereixeu molt!!!

    ResponderEliminar
  2. Sé que no és just el que heu passat, i que sembla que no ha acabat del tot però Sé, que en l'estació de les meves filles hi teniu molt a veure, en la meva pròpia donant altres punts de vista, sé que us mereixeu el millor que us pugui passar. En la meva opinió sou l'ànima, les mans i les cames de l'escoleta, sou l'escoleta i part de nosaltres. Enhorabona

    ResponderEliminar