sábado, 24 de octubre de 2015

Acció reivindicativa


Enllaçant amb l'entrada anterior, aquest matí hem fet una acció reivindicativa davant l'Auditori de Santa Coloma de Farners, aprofitant que hi havia una trobada de tots els càrrecs electes de la comarca de la Selva.

L'acció, pacífica, ha consistit a plantar-nos davant del mateix Auditori, desplegar unes pancartes i repartir el tríptic/infogràfic actualitzat a les persones que allà si han congregat.Hi ha hagut una bona acceptació per part de tothom.

Com a representants del consistori de Riells i Viabrea, hi havia tres regidors del grup ERC. Un d'ells (el regidor d'ensenyament) s'ha acostat a nosaltres.

Hem mantingut una petita conversa on l'única cosa que s'ha dedicat a dir és que ells eren els únics que volien negociar i que Quimananopaga era qui ho frenava perquè continuàvem publicant l'evolució del conflicte.

Per part del regidor, ha sigut una conversa a la defensiva sense aportar absolutament cap argument, ni vàlid ni no vàlid, simplement cap argument.

Les coses estan estancades en positiu (en negatiu ja us hem anat informant que l'Ajuntament va fent) des de la reunió que aquesta part va demanar el dia 1 d'abril de 2015 (també exposada en aquest blog).

Només volíem agrair a les persones que ens han acompanyat per donar-nos suport en la causa i a les persones que, amablement, ens han escoltat

Continuarem fins que arribi la solució.#NoPararem

No hay comentarios:

Publicar un comentario