jueves, 27 de agosto de 2015

Esquerra Republicana de Riells i Viabrea, censura

Des que vam iniciar la campanya de QuiManaNoPaga, hem rebut constants advertiments per instar-nos treure'ns les samarretes de #QMNP i per treure les pancartes que hi ha penjades a l'Escoleta.

Pel tema de les samarretes vam convidar a la gent a donar-nos el seu suport amb el lema #NoEmTreureLaSamarreta i la resposta va ser grandiosa. Gràcies


Algunes curiositats relacionades amb el tema de les samarretes:

- El dia de les eleccions municipals, en una mesa electoral hi havia un vocal que portava la samarreta de #QMNP i el grup d'Esquerra Republicana va fer venir els mossos per denunciar-ho i fer-li treure. El president de la mesa va autoritzar que la continues portant.
- El regidor d'ensenyament de l'Ajuntament de Riells i Viabrea, es va presentar a l'escoleta per dir-nos que havíem d'anar uniformades i que aquella samarreta no trobava que fos un uniforme adequat i que féssim el favor de no portar-les més.


Sobre el tema de les pancartes, vàrem rebre més d'una notificació on s'advertia que si no les trèiem vindria el cos policial a treure-les amb una conseqüent multa i un conseqüent pagament de l'import que costaria aquest fet.Nosaltres no les vam treure i així han estat penjades des del 19 de març (data d'inici de la campanya) fins el passat dia 18 d'agost que vam veure que, sense ser-hi nosaltres, van entrar a l'Escoleta, les van despenjar i se les van emportar.

La nostra reacció va ser immediata i a la tarda ja hi tornaven a haver les pancartes penjades i han durat fins avui, dia 27 d'agost que les han tornat a treure, de nou entrant a l'Escoleta sense ser-hi nosaltres.
El rerefons de tot això és el següent:
 
Un partir d'esquerres, com és Esquerra Republicana de Catalunya, va en contra de la llibertat d'expressió i a favor de la censura i de la "ley mordaza" inventada i aplicada pel Partit Popular???

Un partit com Esquerra Republicana que tant es queixa del tracte que rebem a Catalunya per part del govern de Madrid, fan exactament el mateix amb el poble??

Només dir que res ni ningú ens farà callar, hi hagi o no pancartes. Al final tothom sabrà qui són i el que fan

QuiManaNoPaga continua...

No hay comentarios:

Publicar un comentario