lunes, 27 de julio de 2015

Sou partícips en quant consentiu

Tots aquells que ens seguiu per les xarxes socials, podeu apreciar la nostra insistència anomenant, de manera constant, a ERC i ens agradaria exposar que no ho fem de manera gratuïta sinó que té un perquè.El 19 de març s'inicia la campanya QuiManaNoPaga fent publica la situació que està patint la Llar d'Infants Municipal de Riells i Viabrea.

En aquells dies governava ERC (no amb majoria) i des del mateix consistori se'ns va acusar de ser una campanya electoralista.

Passen les eleccions municipals i el mateix grup d'ERC torna a sortir, aquest cop, amb majoria absoluta.

La campanya continua tenint per davant, com a properes eleccions, les autonòmiques i QuiManaNoPaga continua fent pressió cap a ERC de Riells i cap a ERC de Catalunya.

Continuem sent una campanya electoralista?? Doncs no.

El perquè d'aquesta pressió no es cap altra que el fet que "la cúpula" d'ERC de Catalunya, esta al corrent de tota la problemàtica i, sota el lema "l'autonomia local és sagrada", es consent una situació que justament, en la seva campanya, no entraria dins del seu concepte de #PaisNou.


* El dia 23 d'abril, ens plantem a les Rambles a Barcelona amb la intenció de donar un infogràfic del que informa la campanya al Sr. Junqueras.
Mentre fem cua per la signatura del seu llibre, ens trobem amb l'Anna Simó; li donem, també, un infogràfic i ens contesta "Tinc notícies vostres per mar, cel i terra. Parleu amb en Sergi Sabria".
Ens toca amb l'Oriol Junqueras, li donem l'infogràfic i des de darrere se sent algú que diu "Oriol, són les de l'Escoleta!!!". Finalment, abans de marxar, també fem entrega de l'infogràfic a l'Alfred Bosch que, molt amablement, ens escolta s'ho mira per sobre i diu "Veig que hi ha estimació mútua entre l'Ajuntament i vosaltres".* Ens dediquem a enviar twits a Marc Sanglas, Barbara Lligadas, Joan Tarda... explicant la situació en la qual ens trobem i finalment, ens posem en contacte amb en Sergi Sabria, que ens rep al Parlament de Catalunya.
 
La primera impressió que vam tenir és que venia amb la cuirassa posada (fins hi tot, al cap de 5 minuts de reunió, va venir la Marina per dir-li que l'esperaven a un altre lloc).
Nosaltres fermes, tot i la fredor que hi havia. Expliquem el cas i a poc a poc, aquesta fredor (entenent que venia d'informes falsos rebuts sobre nosaltres) es va diluint fins que arribem un tracte de tu a tu. Ens escolta però ens diu que "Després de dialogar amb l'Alcalde Josep Maria Bagot, sembla que poc hi podré fer".

* Actualment estem pendents que el Sr. Junqueras trobi un foradet en la seva agenda i ens rebi.Entenem doncs el per que la nostra fixació en anomenar ERC de Catalunya??
Entenem perquè cada cop que parlen d'un país nou, d'unes escoles millors, d'un país sense corrupció... la nostra resposta sigui automàtica??

Diem i repetim que s'és partícip en quant es consent i això és el que fa ERC de Catalunya quan permet que certes persones que els representen amb les seves sigles a Riells i Viabrea, facin el que estan fent contra una Llar d'Infants Municipal.

I no senyors, no és una campanya electoralista. És una denúncia reclamant justícia, per un sou digne, per acabar amb polítics que es creuen Déu Tot Poderós i que poden fer el que volen, quan volen i a qui volen.


CONTINUAREM, sigui com sigui però...

#HiEremHiSomHiSerem

#PerUnPaísJust


No hay comentarios:

Publicar un comentario