jueves, 9 de julio de 2015

NO TANCAREM / NO MARXAREM

No podem començar sense dir que NO TANCAREM i NO MARXAREM... això que quedi clar perquè hi ha ganes, perquè hi ha il·lusió i perquè, que carai, l'Escoleta és la nostra "filla".
La previsió de nens pel curs vinent 15/16, de moment, no és gaire elevada. La publicitat que s'ha fet per part del consistori és mínima, no s'ha fet cap tipus de promoció animant a pares i mares a venir, es continua animant que les escoles bressol del voltant són millors que la seva (i diem seva perquè és un servei públic de l'ajuntament de Riells i Viabrea)... en definitiva, es continua intentant que la cooperativa que està, i ha estat des del principi, gestionant l'escola bressol, marxi a causa de la inviabilitat econòmica que, al seu temps, repercuteix en el sou de les treballadores.

El que és inadmissible és que l'Ajuntament incompleixi el contracte que té amb la cooperativa i més encara que incompleixi els acords que el mateix govern pren.

El que és inadmissible és haver d'aguantar insults com la "incapacitat de les treballadores per fer la seva feina" o "l'afany de les cooperativistes d'enriquir-se".

Estem segures de tot el que dieu??

Estem segures que aquest afany que tenim per enriquir- nos repercuteix en el poble, ja que és aquest qui ha d'afrontar les despeses de la llar d'infants perquè les subvencions no arriben a tot??

Malgrat això, el què hi ha és el que és i tenim molt clar que s'afrontarà aquesta situació de la millor manera possible i sense perdre mai el somriure.

NO TANCAREM i tampoc MARXAREM... això ho podeu donar per fet!!!!

Bona legislatura companys!!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario