lunes, 11 de mayo de 2015

Solucions unilaterals que tampoc es compleixen...

El passat dia 1 d'abril l'Escoleta de Riells va sol·licitar una reunió amb l'Ajuntament de la qual, com hem anat informant, semblava que hi havia molt bona predisposició per ambdues parts de solucionar el conflicte. A part de moltes altres coses es va acordar que l'Ajuntament no faria cap proposta a espera de rebre la nostra.

El dia 16 d'abril l'Escoleta va fer entrega d'aquesta proposta (tot i haver rebut el mateix dia, de mans de l'Ajuntament, una resolució feta de manera unilateral que suposadament resolia el conflicte). En la proposta presentada per l'Escoleta, es marcaven uns terminis de contacte i de solució:
"Els terminis de la negociació han ser breus. Entenem que dins dels propers 7 dies s’han d’haver celebrat els contactes i reunions que es considerin adients i, en qualsevol cas, el procés ha de finalitzar amb acord no més tard dels propers 15 dies. Aquest breus terminis, entenem que beneficiaran ambdues parts al donar una via de solució ràpida amb la menor afectació als diferents interessos de les dos parts".

Com estem a dia d'avui? 

L'Ajuntament no s'ha posat en contacte en cap cas per dialogar, discutir o negociar la proposta presentada per nosaltres ni, evidentment, per establir una solució al conflicte.
El que sí ha fet és penjar a la seva web la decisió unilateral que van prendre a la qual ens volíem referir i fer-ne una petita observació:

En relació a l'actual curs 2014-2015 l'Ajuntament reconeix que la llar d'infants municipal tindrà un dèficit de 26.184,44 €.
Si dividim aquest import en 11 mensualitats (tal i com estableix el contracte en el seu punt 10.2.2), l'ajuntament hauria d'abonar cada mes la quantitat de 2.380,40 €. 
Si comptem que cada mes abona, primer 450€ i després 900€...

Algú pot dir qui ha de fer front als 1.480,40 euros que falten cada mes?
Algú pot dir si hi ha o no ofec econòmic?
Algú pot dir qui s'encarrega de mantenir el servei municipal amb la conseqüència de sous indignes per les treballadores?

Quina és la conclusió de tot això? INCOMPLEIXEN FINS HI TOT LES SEVES PRÒPIES SOLUCIONS

I que quedi clar que l'Escoleta no accepta aquesta solució presa unilateralment ja que el conflicte s'ha de solucionar donant opció a les dues parts a exposar els seus punts de vista a fi d'arribar a una solució justa i òptima per a tothom.

No hay comentarios:

Publicar un comentario