jueves, 26 de marzo de 2015

Volen una empleada menys a la llar d'infants de Riells

NOTA DE PREMSA 25 març 2015

 
 
Els gestors de L'Escoleta discrepen de l'alcalde i veuen inviable la reducció

L'equip de govern de l'Ajuntament de Riells i Viabrea (ERC i el PSC) considera que la solució al dèficit de la llar d'infants municipal L'Escoleta és prescindir d'una de les quatre treballadores. “És el que marca la normativa per la ràtio de nens i nenes, i és l'única solució”, diu l'alcalde, el republicà Josep Maria Bagot.
Bagot i els altres cinc regidors de l'equip de govern (quatre més d'ERC i un del PSC) van exposar la situació econòmica de L'Escoleta en una reunió a l'ajuntament, dilluns a la tarda. Hi van assistir una quarta part dels pares i mares dels 23 inscrits a l'escola i les cooperativistes (i treballadores) de l'espai, que en tenen la concessió fins al 2031. Bagot explica: “Fem tot el que podem perquè vagi bé, però la concessionària ha de prendre decisions. El dèficit que es genera és per l'excés de personal.”

L'atenció als infants
Per la seva banda, Paula Andreu Feliubadaló, una de les cooperativistes i treballadores de L'Escoleta, veu inviable prescindir d'una empleada: “Hi ha tres educadores [dues per a cadascuna dels dos grups] i una persona de reforç. La quarta persona fa feines administratives i atén els requeriments de l'Ajuntament i les famílies dels infants. És inviable que hi hagi tres empleats perquè no es pot atendre els nens i alhora fer feina de despatx.”
La responsable de L'Escoleta afirma que en els dos últims pressupostos municipals no hi ha cap partida per a la llar d'infants.
Paula Andreu Feliubadaló diu que l'equip de govern no té voluntat de diàleg i lamenta la migradesa dels sous.

No hay comentarios:

Publicar un comentario